Our News & Updates

22/09/2010

Mengus åter utsedd till bästa nordiska fastighetsfond för kontor

Tidskriften Euromoney har annonserat vinnarna i sin årliga undersökning Real Estate Awards – En genomgripande och prestigefylld utvärdering av fastighetsbranschen globalt. Mengus vann, för andra året i rad, kategorin ”Bästa nordiska förvaltare av fastighetsfonder för kontor”
.

Mengus har sedan start levererat en avkastning som vida överträffar jämförbara investeringsalternativ och därför är det fantastiskt roligt att vinna priset. Vår värdeskapande strategi och goda tajming har uppmärksammats bland branschens aktörer som deltagit i Euromoneys undersökning.

Henric From, VD på Mengus

För ytterligare information, vänligen kontakta:

William Powell, Associate Publisher, Euromoney; +44-207-779 86 83
Henric From, Verkställande direktör, Mengus; 08-510 669 01

Ladda ner som PDF
Mengus

About Mengus

Mengus är en fastighetsinriktad private equity-firma med fokus på kontorsfastigheter i Stor-Stockholm. Genom sina framgångsrika fonder förvaltar Mengus ett betydande kapital för en utvald grupp av långsiktiga och välrenommerade institutionella investerare. Mengus arbetar aktivt med sina investeringar för att skapa maximalt värde och Mengus fonder uppvisar avkastning i absolut toppklass. Mengus består av ett team med gedigen och bred erfarenhet och kompetens relaterat till uthyrning, fastighetsförvaltning, bygg, transaktioner, finansiering, redovisning och rapportering. För mer information besök www.mengus.se.

  •