Our News & Updates

14/01/2015

Mengus har fyllt upp totalt 13 000 kvm i Solna Gate

För ett år sedan fanns 2000 kvm vakanta kontorslokaler i Solna Gate i tillägg till de 11 000 kvm som Axfood skulle lämna i slutet av 2014.

I dag har fastighetsägaren Mengus, tillsammans med CBRE, hyrt ut samtliga lokaler.

Solna Gate är en framgångssaga från start och den starkaste uthyrningsmaskin jag någonsin upplevt, säger Hansi Danroth, Senior Partner vid Mengus.

Utöver Santander har bland annat Toyota Material Handling hyrt 1 200 kvm, BP 800 kvm och KLM/Air France 800 kvm. Läs om fler uthyrningar genom att klicka här.

Uthyrningarna har, enligt Mengus, skett till ”avsevärt högre nivåer än tidigare i huset”.

Fastigheten, som ligger vid Solna Strand, rymmer totalt 35 000 kvm lokaler.

För ytterligare information kontakta:
Hansi Danroth, Senior Partner, Mengus; 08-510 669 00 eller 070-524 12 70

Läs artikeln här
Mengus

About Mengus

Mengus är en fastighetsinriktad private equity-firma med fokus på kontorsfastigheter i Stor-Stockholm. Genom sina framgångsrika fonder förvaltar Mengus ett betydande kapital för en utvald grupp av långsiktiga och välrenommerade institutionella investerare. Mengus arbetar aktivt med sina investeringar för att skapa maximalt värde och Mengus fonder uppvisar avkastning i absolut toppklass. Mengus består av ett team med gedigen och bred erfarenhet och kompetens relaterat till uthyrning, fastighetsförvaltning, bygg, transaktioner, finansiering, redovisning och rapportering. För mer information besök www.mengus.se.

  •