Our News & Updates

liggande_1
01/02/2019

Mengus rekryterar Kristina Sawjani

Mengus, som förvaltar fastighetsfonderna Mengus 2016 och Mengus 2019, rekryterar Kristina Sawjani

Kristina Sawjani blir transaktionschef och delägare på Mengus. Hon är civilingenjör från Lunds Tekniska Högskolan och har, från tidigare positioner inom bland annat Catella, AFA och senast Folksam, lång och bred erfarenhet från fastighetsbranschen i allmänhet och Stockholms kontorsmarknad i synnerhet. Sawjani börjar på Mengus under maj månad.

Mengus Stockholm 2019 är det senaste fondinitiativet från Mengus och strategin är densamma som i de framgångsrika föregångarna, dvs Stockholm/kontor/value-add. Fonden har gjort en första stängning om ca 800 mkr och avser att under innevarande år bjuda in ytterligare investerare så att fonden får ett utfäst riskkapital om totalt högst ca 2 mdr.

Läs hela pressreleasen genom att klicka på knappen nedan.

För ytterligare information kontakta:
Per Niklasson, Managing Partner, Mengus, 08-510 669 04, per@mengus.se 

.

Ladda ner som PDF
Mengus

About Mengus

Mengus är en fastighetsinriktad private equity-firma med fokus på kontorsfastigheter i Stor-Stockholm. Genom sina framgångsrika fonder förvaltar Mengus ett betydande kapital för en utvald grupp av långsiktiga och välrenommerade institutionella investerare. Mengus arbetar aktivt med sina investeringar för att skapa maximalt värde och Mengus fonder uppvisar avkastning i absolut toppklass. Mengus består av ett team med gedigen och bred erfarenhet och kompetens relaterat till uthyrning, fastighetsförvaltning, bygg, transaktioner, finansiering, redovisning och rapportering. För mer information besök www.mengus.se.

  •