Our News & Updates

12/10/2019

Mengus rekryterar Gustaf Knall

Mengus, som förvaltar fastighetsfonderna Mengus 2016 och Mengus 2019, rekryterar Gustaf Knall

Gustaf Knall börjar på Mengus som Associate och förstärker teamet ytterligare när den nya fonden Mengus 2019 inleder sin investeringsperiod. Han kommer närmast från Catella där han har arbetat med fastighetsrelaterad transaktions- och kapitalmarknadsrådgivning.

Efter fyra lärorika och roliga år på Catella ville jag söka mig till fastighetsägarsidan och Mengus var mitt förstaval, säger Gustaf Knall. Jag är stolt över att ha fått Mengus förtroende och jag ser fram emot att få växa med firman.

Gustaf har en väldigt hög kapacitet och därtill ett starkt driv, säger Per Niklasson, VD på Mengus. Han blir direkt en viktig spelare i vårt team med både sin bredd och spets.

För ytterligare information kontakta:
Per Niklasson, Managing Partner, Mengus, 08-510 669 04, per@mengus.se 

.

Ladda ner som PDF
Mengus

About Mengus

Mengus är en fastighetsinriktad firma med fokus på kontorsfastigheter i Stor-Stockholm. Genom sina framgångsrika fonder förvaltar Mengus ett betydande kapital för en utvald grupp av långsiktiga och välrenommerade institutionella investerare. Mengus arbetar aktivt med sina investeringar för att skapa maximalt värde och Mengus fonder uppvisar avkastning i absolut toppklass. Mengus består av ett team med gedigen och bred erfarenhet och kompetens relaterat till uthyrning, fastighetsförvaltning, bygg, transaktioner, finansiering, redovisning och rapportering. För mer information besök www.mengus.se.

  •